0Items

Uw winkelwagen is leeg

Product was successfully added to your shopping cart.

Pand Workoutsupply

WorkoutSupply

Maakt professionele fitnessapparatuur betaalbaar

Eigenaar Vic zocht 8 jaar geleden vanuit zijn professie als personal trainer naar voordelige professionele fitnessapparatuur met een degelijke kwaliteit.

Vic: “Moeilijk te vinden in de markt, dus het “Laud” assortiment met fitnesstoestellen en accesoires was snel geboren. Wat ik ook heel mooi vind om te zien dat we hiermee ook mensen kunnen helpen die nog niet naar de sportschool durven, omdat ze nog niet getraind zijn. Wij helpen die mensen een goede combinatie van toestellen en oefeningen, speciaal voor hun trainingsbehoefte”De laagste prijs

Wij houden onze verkoopprijzen laag door een klein, maar goed assortiment aan te bieden. We hebben een hoge omloopsnelheid en kunnen we onze apparatuur bereikbaar maken voor een breed publiek. Daardoor zijn we de goedkoopste aanbieder van fitnessapparatuur in Nederland en België.


Komt u moeilijk tot een keus vanwege alle varianten en prijzen in de markt? Bij Workoutsupply streven we naar een duidelijk, prettig beperkt assortiment in 3 duidelijke segmenten. Ons merk “Laud” voert altijd een instapmodel, studiomodel en een model van professionele sportschoolkwaliteit.

Wij selecteren onze toestellen op basis van jarenlange ervaring en persoonlijke voorkeur. Alle toestellen gaan door onze strenge kwaliteitsinspectie en zijn door productontwikkeling de laatste jaren steeds verder verbeterd. Zo zijn de constructies en verbindingen bijvoorbeeld steeds sterker geworden, zijn de apparaten veilig afgewerkt en lopen ze super soepel. Veel toestellen zijn plate loaded, dus multi inzetbaar.


Workoutsupply is al meer dan 6 jaar de specialist in het leveren van professionele fitnessapparatuur en materialen. Ons team bestaat uit enthousiaste adviseurs, personal trainers en distributie-en transportmedewerkers. Staat u ook voor de beslissing hoe u uw ruimte het best kunt inrichten met een combinatie van toestellen? Wij staan voor u klaar om alle vragen over de apparaten te beantwoorden en denken ook actief met u mee. Bijvoorbeeld in de slimme combinatie van toestellen voor uw trainingsbehoefte, rekening houdend met uw budget en ruimte.


Direct uit voorraad, binnen 3 werkdagen bij u in huis.

Onze producten zijn uit onze eigen voorraad direct leverbaar. vijf dagen per week rijden onze chauffeurs voor bezorging en service. Altijd op afspraak, zodat u weet wanneer uw bestelling arriveert. Gratis bezorging vanaf 500 EUR in Nederland.


Wilt u onze toestellen bij ons in de showroom komen uitproberen? Kom vrijblijvend langs voor een kijkje in de showroom of productdemonstratie. Neem vandaag nog contact met ons op. Bel 020 223 2541 of stuur een e-mail naar info@workoutsupply.nl. Wij helpen u graag met een goed advies.


Levert u zelf ook fitness apparatuur aan derden, maar bent u te klein voor het aanhouden van een eigen voorraad? Wij helpen u graag met dropshipments. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.